آشنایی با کلیه آزمایش های قبل از ازدواج که زوجین باید بدانند
آزمایش ازدواج یا غربالگری سلامت قبل از ازدواج به منظور بررسی بیماریهای خونی مثل کم خونی، هپاتیت و تالاسمی انجام میشود. همچنین از بروز مشکلات ژنتیکی در ازدواج فامیلی پیشگیری میگردد و این اطمینان را ایجاد میکند که برای مرحلهی بعدی زندگی تان آماده هستید.
آزمایش ازدواج چیست؟
آزمایش ازدواج یا غربالگری سلامت قبل از ازدواج، یکی از آزمایشهای لازم و ضروری قبل از عقد است. آیا میدانید دلیل انجام آزمایش ازدواج چیست؟ این آزمایشات به منظور بررسی بیماریهای خونی مثل کم خونی، هپاتیت و تالاسمی انجام میشود. همچنین از بروز مشکلات ژنتیکی در ازدواج فامیلی پیشگیری میگردد.آزمایش ازدواج، شامل آزمایشهای غربالگری سلامتی به همراه برخی آزمایشهای اضافی است. این آزمایشهای اضافی شامل تشخیص باروری، مشکلات سلامتی و همچنین نقصهای ژنتیکی هستند. دلیل اهمیت انجام این آزمایشها قبل از تشکیل خانواده این است که برخی از افراد از اختلالات سلامتی یا ژنتیکی که ممکن است داشته باشند مطلع نیستند، خصوصاً اگر علائم رایج مربوط به این اختلالات را تجربه نکنند.
به طور کلی ۱۵ درصد از زوجهایی که در سن باروری هستند به ناباروری مبتلا هستند. کسانی که میخواهند ازدواج کنند باید برای بررسی باروری و سایر مسائلی که میتوانند بر تنظیم خانواده تاثیر بگذارند، آزمایش ازدواج را انجام دهند.
انجام غربالگری سلامت قبل از ازدواج، این اطمینان را ایجاد میکند که برای مرحلهی بعدی زندگی تان آماده هستید. همچنین زمان کافی را در اختیارتان قرار میدهد تا قبل از ازدواج، به این مشکلات بپردازید و به آنها رسیدگی کنید. توجه داشته باشیدکه مثبت شدن هر یک از آزمایشهای ازدواج منع قانونی برای ازدواج دو نفر ایجاد نمیکند.
آزمایش ازدواج وجود برخی ناهنجاریهای ژنتیکی مثل کمخونی داسی را بررسی میکند.
مزایای آزمایش ازدواج
آزمایش ازدواج جزء جدایی ناپذیر برنامه ریزی صحیح برای تشکیل خانواده است. در حالی که زوجها اغلب نگاه منفی به آزمایشهای باروری دارند، اما نتایج این آزمایشها معمولاً مثبت و مفید هستند. با انجام آزمایش ازدواج و آزمایشهای باروری، زوجها میتوانند از مشکلات متعدد در آینده جلوگیری کنند و با آرامش خاطر، زندگی مشترک خود را آغاز کنند.آزمایش ازدواج چندین مزیت دارد، از جمله:
* ارزیابی آمادگی زوجین برای فرزند دار شدن
* شناسایی مشکلات احتمالی یا اختلالات مرتبط با سلامتی که میتوانند بر بارداری و جنین تاثیر بگذارند.
* افزایش باروری از طریق برنامهی درمانی مناسب
* برنامه ریزی قبلی برای اقدامات جایگزین (همچون لقاح مصنوعی یا ایدز).
آزمایش ازدواج شامل چه آزمایشهایی چیست؟
آیا با آزمایشهای لازم قبل از ازدواج آشنایی دارید؟ قبل از انجام آزمایش ازدواج، پزشک متخصص زنان و زایمان، در خصوص سابقهی بیماری و هرگونه اطلاعات مرتبط با سلامتی، از زوجها سؤالاتی میپرسد. عروس و داماد باید آزمایشهای دیگری هم انجام دهند. به طور کلی آزمایشهای غربالگری برای زوجها شامل موارد زیر هستند:* ارزیابی سلامت عمومی
* آزمایش خون
* معاینهی مربوط به توانایی بارداری
* آزمایش اعتیاد.
در ادامه به بررسی مراحل آزمایش ازدواج میپردازیم:
۱. ارزیابی سلامت عمومی:
ارزیابی سلامت عمومی، به بررسی وضعیت کلی سلامت زوجها کمک میکند. این ارزیابی معمولاً شامل موارد زیر است:* وزن
* قد
* فشارخون
* عملکرد تنفسی
* عملکرد قلبی عروقی
* معاینهی سینه
* معاینهی شکم.
آزمایش اعتیاد یکی از آزمایشهای ضروری قبل از ازدواج است.
۲. آزمایش خون قبل از ازدواج
آزمایش خون میتواند به تشخیص هرگونه اختلالات ژنتیکی و غیرطبیعی کمک کند. اما آزمایش خون ازدواج شامل چه چیزهایی میشود؟ آزمایش خون برای آزمایش ازدواج، شامل موارد زیر است:* تشخیص گروه خونی
* آزمایش فاویسم (باقالهای)
* بیماریهای ارثی همچون تالاسمی
* بیماریهای مقاربتی مثل هپاتیت و سیفلیس و ایدز.
* برای انجام این آزمایشها نیازی به ناشتا بودن نیست.
آزمایش بیماریهای مقاربتی
برخی از بیماریهای جنسی مسری مثل ایدز تهدید جانی دارند. بقیهی این بیماریها مانند هپاتیت بی یا هپاتیت سی یا هرپس یا همان تبخال تناسلی و سوزاک بیماریهایی هستند که در صورت ابتلا تا آخر عمر باید با آنها سروکار داشته باشید. این بیماریها از طریق رابطه جنسی منتقل میشوند. و قاعدتاً این حق هر یک از طرفین ازدواج است که از ابتلای فرد مقابل به این بیماریها اطلاع داشته باشد.سیفلیس (Syphilis) یکی از رایج ترین بیماریهای مقاربتی (STDs) است. سیفلیس یک عفونت باکتریایی است که از طریق رابطهی جنسی واژینال، دهانی یا مقعدی با فرد آلوده منتقل میشود. سیفلیس معمولاً با یک زخم کوچک بدون درد (به نام شانکر) در ناحیهی تناسلی، مقعد یا دهان شروع میشود. در مرحلهی بعدی، ممکن است علائم مشابه آنفولانزا و یا دانههای پوستی را تجربه کنید. مراحل بعدی سفلیس میتواند به مغز، قلب، نخاع و سایر اندامها آسیب برساند. آزمایشهای سیفلیس میتوانند به تشخیص سیفلیس در مراحل اولیهی عفونت کمک کنند. زیرا درمان سیفلیس در مراحل اولیه آسانتر است.
انجام آزمایش VDRL برای غربال سفلیس در ایران برای آقایان قبل از ازدواج الزامی است. اگر نتیجهی آزمایش غربالگری مثبت شود، برای رد یا تأیید تشخیص سیفلیس به آزمایشهای بیشتری نیاز دارید.
آزمایش ایدز قبل از ازدواج هم میتواند انجام شود. آزمایش ایدز میتواند ابتلا به ایدز در ۳ تا ۶ ماه قبل و پیش از آن را نشان دهد. دقت داشته باشید که اگر فرد در بازهی زمانی کمتر از ۳ ماه آلوده شده باشد، امکان تشخیص آن وجود ندارد. البته از بین آزمایشهای بیماریهای مقاربتی فقط آزمایش سفیلیس برای آقایان اجباری است. بقیه آزمایشها را میتوانید انجام بدهید.
اگر هر دو زوجین تالاسمی مینور داشته باشند، امکان ازدواج وجود ندارد چون ممکن است فرزندشان تالاسمی ماژور بگیرد.
آزمایش تالاسمی در آزمایش قبل از ازدواج
تالاسمی به گروهی از اختلالات خونی ارثی اشاره دارد که میتوانند از والدین به فرزندان آنها منتقل شوند. این بیماری بر میزان و نوع هموگلوبین تولید شده در بدن تأثیر میگذارند.در بیماری تالاسمی تعداد هموگلوبینها (مولکولهای ناقل اکسیژن) و گلبول های قرمز در بدن فرد از حالت نرمال کمتر است. تالاسمی انواع مختلفی دارد، دو نوع اصلی آن تالاسمی آلفا و بتا هستند. این بیماری شدتهای مختلفی هم دارد: تالاسمی مینور و تالاسمی ماژور. فرد مبتلا به تالاسمی مینور فقط یک ژن معیوب را دارد اما تالاسمی ماژور این ژن معیوب را هم از پدر و هم مادر به ارث برده است.
اگر عروس و داماد هر دو تالاسمی مینور باشند، حتما باید مشاوره ژنتیک دریافت کنند. چون به احتمال ابتلای فرزند آنها به تالاسمی ماژور زیاد خواهد شد (حدود ۲۵%) و حدود ۵۰% هم احتمال دارد که فرزند آنها مبتلا به تالاسمی مینور باشد.
نوع نمونه لازم برای آزمایش تالاسمی نمونه خون (CBC) است. اگر نتیجه آزمایش خون غیرعادی باشد، آزماش Hb الکتروفورز انجام میشود.
هدف از انجام آزمایش تالاسمی پیشگیری از تولد کودکانی با نقص ژنتیکی است.
قبل از اقدام برای آزمایش ازدواج، گرفتن برگه درخواست از محضر الزامی است
۳. آزمایش عدم اعتیاد
یکی از آزمایشها لازم و ضروری قبل از ازدواج، آزمایش اعتیاد است. در کشور ما، برای تشخیص معتاد بودن فرد معمولا آزمایش ادرار انجام میشود. اما برای اطمینان بیشتر ممکن است زوجین درخواست آزمایش خون اعتیاد بدهند. این آزمایش هم از خانمها و هم آقایان گرفته میشود. در آزمایش اعتیاد قبل از ازدواج چه چیزهایی مشخص میشود؟ همانطور که از اسم این آزمایش کاملا مشخص است، میتوان اعتیاد یکی از زوجین به مواد مخدر را تشخیص دهد.لازم است به مدت ۷۲ ساعت قبل از آزمایش از خوردن هرگونه مسکن مخدر، داروهای کدئیندار و قرص ویتامین b خودداری کنید. سعی کنید از مواد کافئیندار هم کمتر استفاده کنید تا نتیجه آزمایشها شما را تحت تاثیر قرار ندهند. اگر از داروهای خاصی استفاده میکنید، به پزشک اطلاع دهید.
و اما سؤالی که وجود دارد این است که آزمایش اعتیاد قبل از ازدواج شامل چه چیزهایی است؟ این آزمایش ادرار فرد را برای وجود ترایک، متادون و شیشه بررسی میکند. موادی مثل حشیش، ماری جوانا یا سیگار در این آزمایش بررسی نمیشود.
۴. معاینهی مربوط به بیماریهای زنان در ازدواج دوم
اگر زوجین درخواست آزمایش بیماریهای عفونی واژن را بدهند، این تست هم انجام میگیرد. معاینات زنان برای ارزیابی سلامت دستگاه تناسلی زنان انجام میشود. در دختران باکره فقط آزمایش عفونت ادرار انجام میشود.اما در خانم های ازدواج دومی، معمولا از یک اسپکولوم برای بررسی دهانهی رحم و واژن استفاده میشود. این معاینات به تشخیص اختلالات و ناهنجاریهای مرتبط با زنان که میتوانند روی احتمال بارداری تأثیر بگذارند، کمک میکنند..
سونوگرافی واژینال، اغلب برای بررسی دستگاه تناسلی زنان قبل از بارداری توصیه میشود. اسکن تصویربرداری، تصویر واضحی از اندامهای تناسلی ایجاد میکند و تشخیص ناهنجاریها و دلایل نگرانی را آسانتر میکند.
خانمهایی که چرخههای قاعدگی نامنظم دارند: این خانمها میبایست سونوگرافی و همچنین آزمایش خون برای بررسی سطح هورمونهای تولیدمثلی همچون هورمونهای FSH و LH، هورمون پرولاکتین PRL، هورمونهای تیروئیدی T4،TSH و T3 و هورمن آنتیمولرین (AMH) انجام دهند تا عملکرد دستگاه هورمونی و تخمدانهایشان سنجیده شده و اختلالات احتمالی در دستگاه باروری از جمله عدم تخمکگذاری (Anovulation) شناسایی شوند. یکی از دلایل توصیه به انجام این بررسیها رایج بودن سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOD,PCOS) در میان خانمهای جوان با چرخههای قاعدگی نامنظم است.
لازم است بدانید با وجود اینکه بسیاری از افراد همچنان بر این باورند که ناباروری مشکلی از جانب زن است، اما در واقع بیش از نیمی از موارد ناباروری به مردان برمیگردد. خوشبختانه شناخت زودهنگام مشکلات باروری در مردان اغلب منجر به درمان سریع مشکل و دستیابی به بارداری میشود. در یک بررسی صحیح و اصولی در ابتدا مرد میبایست مورد معاینه و بررسی قرار گیرد تا از هزینههای اضافی و احساس ناراحتی که زنان هنگام معاینه با آن مواجه میشوند تا حد امکان پیشگیری شود. علاوه بر آنالیزمایع منی، یک نوبت مراجعه به اورولوژی برای بررسی عملکرد جنسی توصیه میشود. انجام تستهای هورمونی برای ارزیابی سطح تستوسترون، FSH، LH و پرولاکتین در صورت پایین بودن میزان اسپرمها، اختلال در تمایلات جنسی و یا صفات ثانویهی جنسی مردانه توصیه میشود. آنالیز ادرار برای بررسی حضور گلبولهای سفید خون (WBC) که نمایانگر عفونت هستند و همچنین برای تشخیص حضور اسپرم در ادرار که نشاندهندهی مشکل انزال پسرونده است، نیز در بررسیهای مردانه مورد استفاده قرار میگیرند.
5. تستهای روانشناسی:
در کشورهایی که ازدواجهای قانونی هنجار به شمار میرود آیا شما با نگاه کردن به یک فرد میتوانید تشخیص دهید که بیماری ذهنی دارد یا خیر؟ یا اینکه از افسردگی، شیزوفرنی یا ناهنجاریهای شخصیتی رنج میبرد یا خیر؟ پاسخ کاملاً منفی است. در نتیجه بهتر است شما و همسرآیندهیتان تست بدهید. تستهای بیماریهای ذهنی شامل بررسی شیزوفرنی، افسردگی، اختلالات خلقی، دیوانگی و غیره است. این تستها باید ناهنجاریهای شخصیتی و رفتاری را نیز شامل شود. اختلال شخصیت وسواسیـجبری یا اختلال شخصیت خودشیفته، مشکلات کنترل خشم، اختلالات دوقطبی و خیلی از مشکلات دیگر میتواند بخشی از زندگی همسرتان را درگیر کند. توجه کنید که این مشکلات جزءبندی نمی شوند و شما در نهایت باید این شرایط را تحمل کنید. پس بهتر است که یک تست روانی ساده را انجام دهید تا وضعیت سلامت روانی خود را محک بزنید. در صورت مثبت بودن تشخیص، دلیلی بر پشیمان شدن وجود ندارد و روان شناس قطعاً در کنترل فرد و ازدواج کمکتان خواهد کرد. این تستها معمولاً یک روز طول میکشند و برای تجزیه و تحلیل آن یک روانشناس بالینی تست را به صورت پرسشهای چندگزینهای یا آنالیزهای تصویری مدیریت میکند. تست ساده است و در صورت تمایل هویت شما مخفی باقی میماند.6. زدن واکسن کزاز قبل از ازدواج
واکسن کزاز باید هر ۱۰ سال یکبار زده شود. اگر یکی از زوجین بخصوص خانم، در طی ۱۰ سال گذشته واکسن کزاز خود را نزده باشد، واکسن کزاز زده میشود و کارت واکسن برایشان صادر میشود.آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج (اختیاری)
آزمایش ایدز و آزمایش ژنتیک غربالگری همان آزمایشهای اختیاری قبل از ازدواج هستند. در گذشته انجام آزمایشهای ژنتیکی متداول نبود. اما چند وقتی است که آزمایشهای ژنتیکی پیش از ازدواج برای افراد و خانوادههایشان مهم تلقی شده است. انجام آزمایشهای ژنتیک کاملا اختیاری است و اصلا اجباری برای آنها وجود ندارد.بطور معمول، زوجهایی که نسبت خانوادگی دارند و سابقه شیوع بیماری ارثی در خانوادهشان وجود دارد، تمایل بیشتری برای انجام آزمایش غربالگری ژنتیک دارند. البته گفته میشود که مشاوران ازدواج نیز توصیه میکنند در زوجهایی که رابطه خانوادگی دارند، انجام آزمایشهای ژنتیکی ضرورت دارد.
دلیل دوم انجام آزمایشهای ژنتیکی، ازدواج در سنین نامناسب است. برای مثال، خانمهایی که سن کمتر از 18 سال یا خانمهایی که سن بیشتر از 33 سال دارند، نتایج آزمایش ژنتیک برای آنها اهمیت بیشتری دارد. مشورت کردن با متخصص ژنتیک برای ازدواج در بازه سنیهای گفته شده، خیلی بهتر است تا لزوم انجام آزمایش ژنتیک مشخص شود.
دلیل سوم تمایل زوجین برای انجام آزمایشهای ژنتیکی، وجود بیماریهای ژنتیکی در بستگان یکی از خانوادههای دو طرف است. تجربه نشان داده است که مراجعه به پزشک در این مواقع، میتواند شما و همسر آیندهتان را از نگرانیها و دغدغههای پیش رو نجات دهد.
آزمایش ایدز پیش از ازدواج (اختیاری)
روند روبهرشد شیوع بیماری ایدز، افراد را به انجام آزمایش ایدز پیش از ازدواج متمایل کرده است. در ابتدای مقاله صفر تا صد آزمایشهای خونی را بیان کردیم که آزمایش ایدز یک آزمایش اختیاری است و کاملا به خواسته هر دو فرد بازمیگردد. اما در صورت داشتن ارتباطهای پر خطر پیشنهاد میکنیم که آزمایش ایدز پیش از ازدواج را انجام بدهید.برخی از متخصصان ایدز بر این باور هستند که این آزمایش، احتمال صد در صدی وجود ایدز را مشخص نمیکنند. دلیل این گفته به ویروس ایجاد کننده ایدز بازمیگردد. ویروس HIV یا همان ویروس ایدز وقتی وارد بدن فرد میشود، ممکن است تا ماهها اثری از حضور خود نشان ندهد. حتی گفته میشود که آزمایشات اثری از حضور ایدز در بدن افراد در این مدت نشان نمیدهند. یک دلیل دیگر برای استناد نکردن به آزمایش ایدز پیش از ازدواج، نشان ندادن وضعیت بیمار در یک هفته یا یک ماه پیش است. در واقع آزمایش ایدز، وضعیت افراد را در 3 الی 6 ماه قبل را نشان میدهد.
کلاس های بعد از آزمایش ازدواج
بعد از انجام آزمایشها، سه کلاس ۴۵ دقیقه تا یک ساعتی برای زوجهای جوان تشکیل میشود. این سه کلاس مربوط به آشنایی با روانشناسی ازدواج، اخلاق و حقوق در ازدواج و بهداشت فردی است. در این کلاس ها در مورد موارد زیر آموزشهای اولیه و اطلاعات لازم داده میشود:* آمار طلاق
* علت خیانت زوجین
* روابط جنسی درست
* بررسی آناتومی آلت تناسلی زن و مرد
* ارگاسم
* زودانزالی
* تغذیه مناسب زناشویی
* روابط عاطفی زوجین
* روابط درست اجتماعی.
علاوه بر این کلاسها شرکت در جلسات مشاوره قبل از ازدواج با یک روانشناس یا مشاور ازدواج هم بیفایده نخواهد بود. برای مشاوره قبل از ازدواج با بهترین روانشناس ازدواج میتوانید سری به وبسایت دکترتو بزنید. با استفاده از خدمات دکترتو میتوانید برای مشاوره حضوری یا تلفنی یا آنلاین با روانشناس اقدام کنید.
خطرات نادیده گرفتن آزمایش ازدواج
اگر زوجها از انجام آزمایش ازدواج اجتناب کنند ممکن است مشکلات مختلفی به وجود بیاید. برخی از مشکلات مرتبط با سلامتی که ممکن است رخ دهند عبارتاند از:* هدر رفتن زمان برای درمان مشکلات باروری که میتوانستند زودتر تشخیص داده و درمان شوند.
* عدم برنامه ریزی مناسب برای بارداری
* استرس و اضطراب شدید در طول دوران بارداری به علت عدم آمادگی و برنامه ریزی
* افزایش خطر ابتلا به عوارض جدی در طول دوران بارداری همچون کم خونی، دیابت و اختلالات تیروئید
* عوارض مرتبط با جنین همچون سقط جنین و زایمان زودرس.
مدارک لازم برای آزمایش ازدواج
- اولین قدم برای انجام آزمایشهای پزشکی ازدواج، دریافت برگه معرفی نامه همراه با عکس دختر و پسر از دفتر ازدواج برای انجام آزمایشات است.
- برگه درخواست آزمایش ازدواج از محضر
- کارت ملی زوجین
- شناسنامه زوجین
- یک قطعه عکس ۳*۴ از زوجین
قیمت آزمایش ازدواج
هزینه و قیمت آزمایش ازدواج بسته به مواردی که زوجین درخواست میدهند (مثل آزمایش زگیل تناسلی و تست باکرگی) میتواند متفاوت باشد. زوجینی که تست ایدز هم بخواهند، به هزینه آزمایش ازدواجشان اضافه میشود. آزمایش ازدواج دوم کمی گرانتر از آزمایش ازدواج اول است. مراجعه به مراکز دولتی، در کاهش هزینههای نهایی آزمایشها، تأثیر بسزایی دارد.مدت زمان جواب آزمایش قبل از ازدواج
اگر نیازی به آزماشات ژنتیک و اضافهی دیگری نباشد، جواب آزمایش ازدواج در همان روز یا حداکثر طی ۳ روز کاری آماده میشود. اما در صورت نیاز به انجام آزمایشها ژنتیک، جواب آزمایش ممکن است تا یک ماه هم حاضر نشود.با انجام آزمایش ازدواج از بروز بسیاری از مشکلات سلامتی و مشکلات زناشویی در آینده جلوگیری میشود.
اگر جواب آزمایش ازدواج مثبت باشد چه اتفاقی میافتد؟
در مورد آزمایش خون برای بیماری تالاسمی، اگر جواب آزمایش ازدواج مثبت باشد و زوج به کم خونی دچار باشد از زوجه هم آزمایش خون گرفته میشود. در صورتی که زوجه هم کم خونی داشته باشد، این دو شخص بهتر است ازدواج نکنند. البته اکثر مواقع با مصرف دارو مشکل حل میشود. اما اگر آزمایش خون زوجین در مورد بیماری تالاسمی یا هپاتیت مثبت باشد، بهتر است با هم ازدواج نکنند.در مورد آزمایش اعتیاد و بیماریهای مقاربتی هم در صورت مثبت بودن جواب آزمایش انتخاب با شماست. مثبت شدن جواب آزمایش ازدواج برای هر سه آزمایش (سفلیس، اعتیاد، تالاسمی) هیچ منع قانونی برای ازدواج دو نفر ایجاد نمیکند. این آزمایشها به منظور دریافت اطلاعات جامع و در مورد شرایط جسمی فرد انجام میشود تا هر دو نفر بینش بهتری نسبت به هم داشته باشند و جلوی بسیاری از مشکلات در آینده گرفته شود.
سؤالات متداول شما
تا به اینجا سعی کردیم همه نکات در مورد آزمایش ازدواج را پوشش دهیم. در ادامه مطلب هم به برخی از سؤالات پرتکرار شما جواب دادهایم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.آیا برای آزمایش ازدواج باید ناشتا بود؟
زوجهایی که برای آزمایش اعتیاد یا آزمایش تالاسمی اقدام میکنند نیازی به ناشتا بودن ندارند. ولی اگر همهی آزمایشها لازم را در یک روز انجام میدهید، بهتر است ناشتا باشید.آزمایش ازدواج در زمان پریودی مشکلی ندارد؟
از نظر آزمایش خون، مشکل خاصی برای انجام آزمایش ازدواج وجود ندارد. اما دخترانی که دچار کم خونی هستند، ممکن است در دوران پریود دچار فقر آهن شوند و در نتیجه آزمایشها اختلال ایجاد گردد. بنابراین بهتر است زمان آزمایش اعتیاد را به روزهایی که پریود نیستید موکول کنید.از نظر آزمایش ادرار، بعضی از مراکز آزمایش، تأکید دارند در روزهای اول و دوم پریود، آزمایش ادرار ازدواج را انجام ندهید. اما برخی دیگر مشکلی با این مورد ندارند.
زمان مناسب انجام آزمایش قبل از عقد چه موقع است؟
اگر نیاز به آزمایش ژنتیک داشته باشید، زمان بیشتری برای گرفتن نتیجه لازم است. بهتر است برای پیشگیری از اتفاقات غیر منتظره، آزمایشها لازم را حداقل ۱ ماه قبل از عقد انجام دهید.
تست باکرگی قبل از ازدواج ضروری است؟
خیر این تست ضرورتی ندارد. اما در صورتی که زوج درخواست تست باکرگی بدهد، برای بررسی نزد متخصص زنان و زایمان فرستاده میشوند. لازم به ذکر است باکرگی به معنای داشتن پرده بکارت نیست. باکرگی به معنای نداشتن رابطه جنسی است. گاهی دختران به دلایل دیگری مثل ورزشهای سنگین پرده بکارت خود را از دست میدهند. پزشک قانونی دلیل پاره شدن پرده بکارت را تشخیص داده و گزارش میدهد.نتیجهگیری در مورد آزمایش ازدواج
ازدواج یکی از مهمترین تصمیمهای زندگی هر فرد است. ازمایش ازدواج و مشاوره روانشناسی قبل از ازدواج کمک زیادی میکنند تا بتوانید تصمیم درستی در این رابطه بگیرید. آزمایش ازدواج شامل برخی آزمایشهای اجباری مثل آزمایش اعتیاد، آزمایش تالاسمی و آزمایش سیفلیس است. طبیعتاً آزمایشهای دیگری مثل آزمایش ایدز یا برخی ازمایشهای اعتیاد وجود دارد که با تواقف عروس و داماد میتواند انجام شود.منبع: سایت دکترتو
سایت مام
سایت شادیما
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}